Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, szkoda że to właśnie przy małej ilości ważny jest dobór koloru. Malując całe auto raczej nie ma większego znaczenia minimalna różnica w odcieniu, natomiast malując jeden element czy cieniując małe zaprawki już tak. Ja miałem do czynienia z mieszalniami 4 razy, z czego 2 razy dobrali kolor DRASTYCZNIE źle. Więc nie polecaj nikomu "wycieczki byle gdzie".

btw: od tego typu pytań polecam raczej dział viewforum.php?f=10

Opublikowano
Zgodziłbym się z Tobą gdyby nie to, że pewnego razu osobnik w mieszalni pomylił się na tyle, że zamiast granatowego lakieru zrobił mi centralnie fioletowy, a taką różnicę obstawiam że nawet na zaprawkach wykałaczką będzie widać :mrgreen: Genialny lakiernik wtedy też nie zrobił próby tylko pomalował nowym lakierem pół auta, zdziwił się dopiero jak odkleił maskowanie z drugiej połowy, zdziwiłem się też ja nie poznając własnego auta na parkingu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Od kamyków, jak np są na drodze a przed tobą jedzie inne auto i nie zachowujesz odpowiedniego odstepu
  • 3 tygodnie później...