Skocz do zawartości

felgi do BMW E60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja bym nie dawał chińczyka..podobno tylko orginał jest ok...
Opublikowano
Kolego jak szukałem swojego e60 to kilku sprzedających miało te chińskie badziewia... W każdym przypadku były jakieś mankamenty. Począwszy od odprysków lakieru, przez łuszczenie się lakieru (nie był to stop aluminium, tzn. kolor pod warstwą lakieru o tym nie świadczył) i wyglądało to jak wyżarte czarne plamy na feldze. A o tym, że całe pokrzywione były to już nawet nie wspomnę... Tak więc szkoda Twojej forsy, wolałbym chyba kupić mniejsze używane, ale oryginalne za tą kwotę w dobrym stanie. Za niecałe 2k można ładne 17" na allegro znaleźć, jakbyś pogadał z handlarzami, to by Ci z DE przywieźli ładne 18" w tej cenie. Ostatnio mi sąsiad (handlarz) proponował, że 19" oryginalne z DE przywiezie za 2.5k. Tyle tylko, że na nasze drogi to samobójstwo, stawiam na komfort i jeżdżę na oryginalnych 17" Styling 138 (moim zdaniem najładniejsze w tym rozmiarze), a taka 18" jak pokazałeś, pewnie jeszcze na niskim profilu, będzie prosta przez max pół roku, do póki nie zaliczysz większej dziury, a teraz po zimie jest ich jak w serze szwajcarskim ;). Dlatego zostałem, przy 17" a na zimę szukam 16" Styling 115, ostatnio mi przeszła okazja bo ten sam sąsiad przywiózł takie i chciał za nie jedynie 600zł za komplet... Chociaż nie ukrywam, że chętnie widziałbym swoje auto na przynajmniej 18" i czasami zastanawiam się jak duża różnica w komforcie jest między 17" a 18".
Radość sprawia, że serce przyśpiesza