Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego jak szukałem swojego e60 to kilku sprzedających miało te chińskie badziewia... W każdym przypadku były jakieś mankamenty. Począwszy od odprysków lakieru, przez łuszczenie się lakieru (nie był to stop aluminium, tzn. kolor pod warstwą lakieru o tym nie świadczył) i wyglądało to jak wyżarte czarne plamy na feldze. A o tym, że całe pokrzywione były to już nawet nie wspomnę... Tak więc szkoda Twojej forsy, wolałbym chyba kupić mniejsze używane, ale oryginalne za tą kwotę w dobrym stanie. Za niecałe 2k można ładne 17" na allegro znaleźć, jakbyś pogadał z handlarzami, to by Ci z DE przywieźli ładne 18" w tej cenie. Ostatnio mi sąsiad (handlarz) proponował, że 19" oryginalne z DE przywiezie za 2.5k. Tyle tylko, że na nasze drogi to samobójstwo, stawiam na komfort i jeżdżę na oryginalnych 17" Styling 138 (moim zdaniem najładniejsze w tym rozmiarze), a taka 18" jak pokazałeś, pewnie jeszcze na niskim profilu, będzie prosta przez max pół roku, do póki nie zaliczysz większej dziury, a teraz po zimie jest ich jak w serze szwajcarskim ;). Dlatego zostałem, przy 17" a na zimę szukam 16" Styling 115, ostatnio mi przeszła okazja bo ten sam sąsiad przywiózł takie i chciał za nie jedynie 600zł za komplet... Chociaż nie ukrywam, że chętnie widziałbym swoje auto na przynajmniej 18" i czasami zastanawiam się jak duża różnica w komforcie jest między 17" a 18".
Radość sprawia, że serce przyśpiesza