Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam już długo walczę, żeby wskrzesić moje cudo ale nie daje rady,tym razem próbowałem odpalić z popychu i felga nie miała chęci się przekręcić..po prostu się blokowała i na tym koniec.czy to wina mostu?może ręczy ścisnął klocki i tyle?auto nie jeżdżone już8miesięcy..gdzie tu szukać przyczyny?pozdrawiam

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

jak stal dlugi czas na recznym to mozliwe ze nie odbil zacisk, swoja droga czasy odpalania auta z pychu skonczyly sie juz dawno temu, lepiej tego nie probuj

pomijam fakt ze nieuzywanie silnika przez dlugi okres czasu raczej mu nie sluzy

Opublikowano
witam.jak auto podniose troche nad ziemie to kołem zakręce nawet na biegu..rozrusznik nówka tylko pyka nie ma chyba siły przekręcic,aku 74 a/h troche już stary. nie wiem dlaczego nie może ruszyć koła nawet na asfalcie
Opublikowano

Wykrec świece i sprobój pokreciś rozruchem.

witam.jak auto podniose troche nad ziemie to kołem zakręce nawet na biegu..rozrusznik nówka tylko pyka nie ma chyba siły przekręcic,aku 74 a/h troche już stary. nie wiem dlaczego nie może ruszyć koła nawet na asfalcie

Czemu stał te 8 miechow i czym byl zalany,bo może przyczyna jest powarzniejsza.