Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak przerobisz przyklejony temat u gory to bedziesz wszystko wiedzial :lol: a nawet wiecej , jak bedziesz mial jakies watpliwosci to pytaj :lol:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
To może nudny juz temat ale jaka instalacje polecacie do tego auta w cenie ok 6-6,5 tys, bo w ciagu 2 tyg chce cos zamontowac :oops:

W tej cenie to tylko holenderski PRINS jedna z najlepszych instalacji na rynku. A wogóle to było o tym już więc poszukaj.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
Włoszczyzna to chyba dobra jest tylko w zupie :lol: :lol: :lol:

Oj nie znasz sie i sie wypowiadasz posiedz troszke na tym forum i wtedy porozmawiamy a takie puste słowa jakie piszesz to nie mają najmniejszego sensu no ale to swiadczy cos o autorze :mad2:

www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

Ależ Panowie przecież poczucie chumoru to była nasza duma narodowa a co ja tu widzę :naughty:

A tak naprawdę też mam BRC i zanim zrobiłem elektrykę (kopułka, przewody) to strzelała aż filtr powietrza rozwalił maskę.Od czasu naprawy przejechałem ze 60 tyś i nic, ani razu, ale co 10,000km przegląd i ani metra więcej. No i jeszcze jedno tylko jedna firma a najlepiej jedna stacja z LPG.

:wink:

siemka