Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prawdziwi gentelmani śpią smacznie o 6.08.Ale oczywiście coś jest w tym spalaniu bo gdyby nie to ,to czy powstałoby CAYENE dyzel!???
Opublikowano
Zwracam honor koledzy, poranny wypad do wawy, 90 % w korku, spalanie nie spadało poniżej 25l. Dziękuje
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Prawdziwi gentelmani śpią smacznie o 6.08.Ale oczywiście coś jest w tym spalaniu bo gdyby nie to ,to czy powstałoby CAYENE dyzel!???

Kto mowi, ze powstalo ze wzgledu na spalanie?? Tu chodzi o fikcje, czyli o normy emisji CO2. Kazdy koncern ma swoj przydzial emisji. przelicza sie to na produkcje aut itp. Jesli dorzuci sie do potworkow w stylu 911 Turbo takiego diesla to statystyki wypadaja o wiele lepiej. Ot taka jedna z prawd o tzw. unii :)

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, troszkę o spalaniu w trasie, wybrałem się do Gdańska, trasa start Pruszków,Płońsk,Sierpc,Lipno,Toruń na autostradę ( płatna 30 zł ) i meta w Gdańsku, do Gdańska jechałem w deszcz więc w miare ostrożnie jechałem ok 150, z powrotem już było lepiej więc do 200 km, w sumie ok 1000 km pokonałem, bunia sprawowała się bardzo dobrze i średnie spalanie widać na zdjęciu, ale jak ten komputer liczy średnią prędkość nie mam pojęcia.

http://img39.imageshack.us/img39/1342/bmwspalanie.png