Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam mianowicie jedno małe pytanko czy ktoś tu z gromadzonych ma do sprzedania same lampy xenon ?? :o
Opublikowano
jest to rok 2004 i sa tam zwykłe lampy zamontowane a chciałbym zmienić na zwykły xenon z soczewka a dokladnie interesuja mnie lampy z soczewka
Opublikowano
Jeśli chodzi o soczewkowe nie xenony to z tego, co się orientuje to przed liftem nie było zwykłych reflektorów z soczewką tylko zwykłe bez soczewki, albo xenonowe. Soczewkowe, ale nie xenony były, ale po lifcie. Czy zdecydujesz się na xenony z przed liftu, czy na soczewki po lifcie i tak będziesz miał z tym sporo roboty. Nie wystarczy zmienić reflektorów. Dojdzie jeszcze programowanie. Podejrzewam, że prościej będzie zamontować zwykłe soczewkowe po lifcie, bo do xenonów oprócz programowania żeby wszystko było OK. trzeba jeszcze zmienić włącznik świateł, założyć spryskiwacze i czujniki poziomowania na wahaczach, jeśli o czymś zapomniałem to na pewno ktoś dopisze. Tak czy inaczej koszty spore, ale może ktoś, kto przerabiał temat się wypowie.
Opublikowano
aha czyli jednak jest z tym sporo roboty ale i tak bede musial sie za to wziasc bo jednak zawsze bedzie atrakcyjniej wygladac to moje autko niz na zwyklej zarówce :D