Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
modul LCM znajduje sie pod tapicerka, mniej wiecej tam gdzie pasarez ma prawa lydke, nalezy wyjac ten plastik oslaniajacy uszczelke od drzwi i wykladziny( siedzi na dwoch zapinkach takich jak w boczkach drzwi) , odchylic wykladzine i odkrecic kluczem nr. 10 modul od karoserii. pewnie masz problem z swiatlami dlugimi ale o tym juz sporo bylo wiec troche poszukaj, a tak poza tym to mam jeszcze dwa tranzystorki BTS jesli beda ci potrzebne to odsprzedam. pisz na PW
GDYBY PAN BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Opublikowano
migają bo muszą, LCM daje impuls i sprawdza czy wszystko smiga, tak mi się przynajmniej wydaje, po zalozeniu ringow ccfl zarowno w e39 jak i e38 przy odpaleniu pojazdu lub samym przekreceniu zaplonu dawało taki sam efekt chwilowego mrugania, to samo tyczy tylnych swiatel tzw. neonów paskowanych, poliftowe albo dokupywane na allegro. Jesli cos pomoglem to miło ; ) jesli minąłem się z celem to moze komus innemu pomoze na przyszlosc ; )