Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, chciałem się zapytać czy można ustawić alarm fabryczny żeby był czuły? Tzn. jeśli ktoś "zabuja samochodem" to włączy się alarm. Chce to zrobić ponieważ ktoś ostatnio mocno mi zarysował zderzak na parkingu i uciekł, a alarm nawet się nie włączył :( Alarm jest na pewno fabryczny i sprawny bo działa tylko że nie jest zbyt czuły. Czy można to gdzieś w programie INPA ustawić, żeby był czuły? Mowa o BMW e39 530D Pozdrawiam i dziękuję za jakiekolwiek podpowiedzi.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Alarm który jest na wyposażeniu mojego samochodu to jakiś zwykły zamontowany w BMW, na pewno nie jest dokładany. Mam inne pytanie: Czy INPą zdiagnozuję usterkę alarmu (oczywiście oryginalny BMW ) bo czasem się załącza i wyje bez powodu. Dlatego chciałbym zdiagnozować co jest nie tak z moim alarmem.
Opublikowano
powiem ci tak ja w swoim aucie zamontowałem alarm w AUTOALL w Warszawie a oto onhttp://www.autoall.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=55 super sprawa i o wszystkim wiesz dodatkowo zamontuj tak jak ja czujniki zbliżeniowe wystarczy że ktoś zajrzy przez szybę a alarm już wyje i dostajesz sms