Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. mam taki poblem ze gdy jade swoja e36 318i podczas jazdy czasem zapalaja mi sie kontrolki (zaznaczone na obrazku) wszystkie wskazowki w tym momencie pokazuja stan zerowy nawet licznik podczas jazdy... Wie ktos co sie dzieje...?

http://img716.imageshack.us/img716/4082/saddz.jpg

Edytowane przez daf
Opublikowano

Niestety to jest dość powszechny problem z którym nikt nie może sobie poradzić. Jedyną opcją z którą sie spotkałem na forum to wymiana zegarów. Sam nie jestem zbytnio przekonany co do tej metody bo nigdy nie wiadomo na co natrafimy :mad2: . Szkoda też że nikt nie pojechał z tym do żadnego elektryka bo może on by coś wyczarował ( dobrego oczywiście :D )

Pozdrawiam :)

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
A wiec tak bylem u znajomego elektryka mowil cos o ukladach scalonych ze moze zrobic ale nie gwarantuje ze sie tak znow nie stanie... wiec zmienilem zegary i juz po problemie ;> jak by ktos potrzebowal zegary to ma kilka sztuk jeszcze ;>