Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam mały problem zawiesiła mi się stacyjka w pozycji 1 i za cholerę nie chce się ruszyć obraca się cały czas do przodu ale zapłonu brak potrzebuje jechać w dwa miejsca dostałem się do kostki od stacyjki ale nie chcę zrobić zwarcia jakie przewody użyć do rozruch silnika proszę o pilną pomoc muszę jechać po stacyjkę i potem do znajomego mechanika a jak dziś tego nie zrobię to będę uziemiony na cały tydzień :( proszę szukałem wszędzie

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Prubój skręcać kierą jak kręcisz kluczyk,wiem że to banalne co piszę ale tak czasem jest,u mnie czasem też jak się zatnie to kręcę i kręcę i ciężko.Daj znać co tam dalej.
Opublikowano
W kostką nie rób nic za zwarcie,poprostu przekrecasz wewnetrzna czesc kostki w prawo i odpalasz.Druga sprawa to blokada kierownicy-jedziesz na własne ryzyko.