Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM PO RAZ KOLEJNY PROBLEMEM KTORY SIE POJAWIL TO ODCINA PRZY 3000 OBROTOW, WYMIENILEM TURBO,PRZEPLYWKE,FILTER PALIWA I CZUJNIK FILTRA PALIWA,W SRODE W PRZYSZLYM TYGODNI JADE NA KOMPA ZOBACZYMY CO WYJDZIE,ALE ZNALEZLEM JEDEN MYK WYPIELEM WTYCZKE Z FILTRA PALIWA I WSZYSTKO JEST OK CIAGNIE DO KONCA,WYMIENILEM CZUJNIK FILTRA PALIWA MYSLAC ZE TO POMOZE ALE NIC.GDYBY KATALIZATORY BYLY ZATKANE TO PO WYPIECIU WTYCZKI DALEJ BY ODCINAL,SILNIK PRACUJE NA WOLNYCH PRAWIDLOWO SKONCZYLY MI SIE POMYSLY POMOCY :mad2:
Opublikowano
A czujnik ciśnienia na szynie CR wymieniałeś? Od niego powinieneś zacząć. Przy przyspieszaniu ciśnienie na szynie rośnie i silnik gaśnie. Pomaga tylko przekręcenie stacyjki i zapalenie od nowa.
Opublikowano
WITAM BYLEM NA KOMPIE I OKAZALO SIE ZE POWODEM MOJEGO PROBLEMU OPISANEGO WYZEJ JEST ZA NISKIE CISNIENI PALIWA,NASTEPSTWEM TEGO JEST WYMIANA POMPY PALIWA,MOZECIE TO SPRAWDZIC SAMI BEZ KOMPA WYSTARCZY WYPIAC WYZYK Z POMKI I WSADZIC KAWALEK INNEGO ZATKAC PALCEM WYLOT I PRZEKRECIC STACYJKE I SAMI OCENCIE.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
WITAM PONOWNIE CHIALEM TYLKO DODAC ZE PO WYMIANIE POMPKI W BAKU POLEPSZYLO SIE ALE TYLKO DO 4000 TYS OBROTOW,POJECHALEM DO BMW NA SERVIS I OKAZALO SIE ZE MAM ZA SLEBE CISNIENIE W OBIEGU PALIWA ,MIALEM 3 BARY A POWINNO BYC 5 BAROW OKAZALO SIE ZE TRZEBA WYMIENIC JESZCZE JEDNA POMPKA NA POWROCIE KTORA ZNAJDUJE SIE PO LEWEJ STRONIE POD SAMOCHODEM I TO BYLO ROZWIAZANIE MOJEGO PROBLEMY.MAM TAKZE NADZIEJE ZE TE WIADOMOSCI KOMUS POMOGA.POZDRAWIAM
Opublikowano
Pompke nie na powrocie paliwa tylko na zasilaniu,jest to progówka.Nie wiem dlaczego nie zaczałes od niej.Tyle postów było o progówce i mocy buniek.Wazne że udało ci sie,szkoda tylko tych wszystkich innych kosztów.Fakt sa nie zginą.POzdr i smigaj