Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czytalem wiele na ten temat - po diagnozie u mnie i wypieciu bezpiecznikow 4 , 5 , 6 , 11 w schowku oraz 56 z tylu auta pobór mam 0.04 A wiem ze to za duzo ale wypinalem wszystkie bezpieczniki i nie udalo mi sie uzyskac lepszego wyniku.

dodam jeszcze ze wypinajac bezpiecznik 56 odpowiedzialny niby za boardcomputer radio cd itd pobor spada o 0,02 mimo ze wszystko mam fizycznie odpiete ( raddio i BC bo reszty brak )

Gdzie mam dalej szukac ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
w schowku sa bezpieczniki i za schowkiem tez ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

Opublikowano

Jutro sprawdze. podobno sam alternator moze tez robic zamieszanie w instalacji.

A czy ktos moze mi powiedziec za co konkretnie odpowiedzialne sa bedzpieczniki ktore wymienilem w 1 poscie ?

i jak usunac pobor na tych bezpiecznikach ? wiem ze po wypieciu bezpiecznikow nie swiecila sie dioda przy drazku biegow , nie bylo odwietlenia i nie dzialal centralny zamek.

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
po kolejnych meczarniach doszedlem do takiego efektu : pobor 0,04 na zamknietym i uzbrojonym aucie , lecz po wypieciu bezpiecznika 56 w bagazniku pobor spada do 0.02 i takie cos chcialbym uzyskac. Co moze pobierac prad przez ten bezpiecznik ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl