Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawiłem sobie szyberdach :) bo nie działał. No ale dość dziwnie działa i chciałem zapytać czy to jest prawidłowe czy coś popsute.

Chodzi o to że jak jest zamkniety szyberdach to blaszana klapka jest zamknieta a pod blaszana klapką jest jeszcze klapka z materiałem takim jak podusfitka. i tak klapka jest otwarta do połowy. Jak nacisne otwieranie szyberdachu to podsufitka sie zamyka i zaraz otwiera razem z blaszana klapką. A gdy zamykam szyberdach to zamyka sie klapka i podsufitka, gdy klapka sie zamknie to podsufitka sie jeszcze otwiera do połowy. Czy to normalne ?

I jeszcze jedno pytanie: czy ten szyberdach nie jest uchylny? czyli że przod klapki sie nie rusza a tył idzie lekko do góry.

Opublikowano

czyli u mnie coś blokuje.

A jak jest zamkniety to i klapa metalowa zamknięta i podsufitka też zamknięta ?

Czyli u mnie jak zamkne klape i dalej zamykam to podsufitka sie otwiera tylko do połowy, a u was otwiera sie calkowicie i na koniec uchyla sie klapa?

Opublikowano
czyli u mnie coś blokuje.

A jak jest zamkniety to i klapa metalowa zamknięta i podsufitka też zamknięta ?

Czyli u mnie jak zamkne klape i dalej zamykam to podsufitka sie otwiera tylko do połowy, a u was otwiera sie calkowicie i na koniec uchyla sie klapa?

No to mnie zagiąłeś :shock: nie jestem pewien, rano sprawdzę przyznam się że nigdy nie zwróciłem na to uwagi. Jak zamknięty to podsufitka jest cała zamknięta to na 100%

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
a jeszcze zapytam. Działa ci to automatycznie jak nacisniesz guzik, czy guzik musisz trzymać żeby sie otwierało i zamykało ?
Opublikowano

beede musiał pogrzebać :)

A wie ktoś moze co ma na celu drugie miejsce na przymocowanie silnika od szyberdachu ? Chodzi o to że silnik mozna zamontować w jednym badz drugim miejscu przesuniętym o okolo 7 cm w bok.