Skocz do zawartości

e36 co powiecie o tych felgach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz auto po dachowaniu czy dzwonie też da się wyklepać i będzie jeździć :evil: Ja osobiście nie chciał bym już takich felg.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
  • Autor

niby tak ale schnitzer na ale...drogo glupie dekielki to 50pln za sztuke

moze jedna pozniej by sie dobralo?

ogolnie choruje na taki wzor felg

Opublikowano
Chyba że tak chcesz zrobić, na alle jest dużo felg na sztuki może coś znajdziesz.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
http://allegro.pl/felgi-bmw-e36-ac-schnitzer-17-i1503390144.html

jak w tytule ET niby dobre cena tez ale co z tym prostowaniem ? niby noromalne na polskich drogach

ale spawnie?

Od dzis na forum nie jesteś więc format tytułowania wątków powinieneś znać . Proponuję zmianę tematu na poprawny

Opublikowano
Ja mam identyczne i powiem tak. Żeby je pokrzywić to trzeba chyba w otwartą studzienkę wjechać. Prędzej lutej padnie niż felga się skrzywi.
Opublikowano
  • Autor
http://allegro.pl/felgi-bmw-e36-ac-schnitzer-17-i1503390144.html

jak w tytule ET niby dobre cena tez ale co z tym prostowaniem ? niby noromalne na polskich drogach

ale spawnie?

Od dzis na forum nie jesteś więc format tytułowania wątków powinieneś znać . Proponuję zmianę tematu na poprawny

wydaje mi sie ze tytuł watku jest ok ? ale moze sie myle ... co najwyzej nie to forum

Opublikowano
Ja kiedyś kupiłem opony okazało się że to nalewki wulkanizator wychodził z siebie zeby wyważyć. Po spawaniu będzie to samo. Już masz jeden ciezarek w formie spawy i bedzie masakra.
Opublikowano

wydaje mi sie ze tytuł watku jest ok ? ale moze sie myle ... co najwyzej nie to forum

Nooo nieeee . Ja twierdze że i jedno i drugie do bani a tu masz przykład viewtopic.php?f=68&t=120678 :mad2:

Opublikowano
  • Autor
Ja kiedyś kupiłem opony okazało się że to nalewki wulkanizator wychodził z siebie zeby wyważyć. Po spawaniu będzie to samo. Już masz jeden ciezarek w formie spawy i bedzie masakra.

z tego coo słysze to co druga uzywana felga jest po prostowaniu lub spawaniu ludzie zyja z tego ... wiec kwesta tylko jak to jest zrobione ... ?

bede w czwartek na slasku zobacze je sobie;)