Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Koledzy, mam taki problem gdyz kurna moje BMW pali za duzo gazu. za 50 zl robie jakies 110-120 km;/. Instalacje mam nie sekwencje, bylem u swojego gazownika i jak podlaczyl ja pod kompa mowi ze on mi tu juz nic innego nie zrobi bo jest wszystko w porzadku. Jak temu zaradzic??
Opublikowano (edytowane)
Druga rada popraw tytuł i to szybko viewtopic.php?f=68&t=120678 Bo dostaniesz ostrzeżenie od moderatora.A co do tego gazownika,jeżeli twierdzi że 18l na 100km to normalne to niezły szaman z niego :mad2:No nie pozostaje ci nic jak szukać innego gazownika :cool2: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano

witam.

cos masz dziwne spalanie nawet jak na zwykly gaz i zapewne muszi isc do odpowiediego gaziolka by to ustawil .

Ja u siebie mam sekwencje omegasa i spalanie mam si ka la fo jak dla mnie poniewaz jak zatankowalem 43 L gazika to przejechalem 400km i moze jeszcze by cos pojechal :D

Jak cos to w gdansku jest dobry gaziolek :D

Opublikowano

50zl/110km to dosc nietypowa jednostka spalania, chyba ze masz instalacje na banknoty

Mój pali 10L po miescie (10 litrow LPG na 100km gdyby ktos mial watpliwosci) na sekwencji