Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Potrzebuje części od tylnego prawego bębna (patrz rys.) Gdzie można to kupić? Zaznaczone na czerwono.

Na początek zmień tytuł na poprawny

Opublikowano
Witam,

Potrzebuje części od tylnego prawego bębna (patrz rys.) Gdzie można to kupić? Zaznaczone na czerwono.

Na początek zmień tytuł na poprawny

Wedle życzenia. Teraz może udzielisz ciekawszej informacji?

Opublikowano
Najszybciej chyba używka na szrocie lub jeśli ktoś ma na części rozbitka . Osobiście w garażu gdzieś posiadam dzwignię samoregulatora jeśli jesteś z mojch okolic to pisz na pw
Opublikowano
Heh, tez mialem(w sumie nie do konca mialem bo zdarza sie ze zablokuje hamulec) z tym problem, i powiem tyle że nie udało mi się nigdzie namierzyć nowej takiej części, cyz to w sklepie internetowym czy zwykłym, a odwiedziłem kilka.
Opublikowano

o fajnie, a gdzie wpisac nr katalogowy zeby dowiedziec sie co to za produkt? =D na realoem?

Od razu zapytam: Czy w e36 były stosowane tylko takie dźwigienki? Czy może zależnie od wersji budowa hamulca bębnowego się różniła, gdzieś znalazłem obrazek na którym nie było tyxh dźwigienek tylko jakby plastikowa, czarna i prostokątna kostka która trzymała szczeki w ich dolnej części.

Opublikowano

kurcze szukałem tego od czasu zakupu mojej E36 czyli ok 6 lat :-) niemożliwe, że to takie proste.

Najszybciej chyba używka na szrocie lub jeśli ktoś ma na części rozbitka . Osobiście w garażu gdzieś posiadam dzwignię samoregulatora jeśli jesteś z mojch okolic to pisz na pw

tak też robię i pisze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat do zamknięcia. seba e36 bardzo pomógł. Poprostu podarował brakującą mi część.

seba dzięki i pozdro