Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam podłączoną tubę pod głośniki z tyłu lecz mam pewien problem nie wiem jak mam podłączyć tubę aby się wyłączała razem z radiem, pytanie mam czy z tyłu mogę gdzieś podłączyć, np zmieniarka czy coś?? posiadam e39 w kombi, proszę o szybką odp w góry dziękuję ;]
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
witka ja tak samo chce podłaczyc tube aktywna i pomysł z podlaczeniem sie pod navi jest csalkiem dobry, tylko czy to bedzie tak działac?? mozna zrobic mostek na tubie wtedy bedzie grac ale nie wyłaczy się... moze ktos odpowie na twojego posta bo saqm jestem ciekaw
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Musicie wziasc miernik i sprawdzic na kostce od radia na ktorym pinie bedzie +(ok 12v) po przekreceniu stacyjki, a po wyłaczeniu powinno byc 0v i wtedy pociagnac kabelek do wzmaka czy do tuby.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Do wzmacniacza / subwoofera aktywnego powinniście dać Nowy kabel zasilający od akumulatora, z bezpiecznikiem. A żeby się wzmacniacz/sub wyłączał wtedy kiedy radio, to w kostce jest taki sprytny przewód REMOTE który należy podłączyć z przyłączem REMOTE we wzmacniaczu. Pozdro