Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadły mi w oko takie felgi:

Brock B-28 17 cali

http://www.felgenoutlet.de/images/possible_rim_image/brock_b28_sghp/5282/popup/brock_b28_sghp.jpg

Czy Brock to dobra firma? W ogóle przypasują do czarnej E46? Będę wdzięczny za pomoc.

Posiadają ET 35. Będą pasować? Jakie dystanse musiałbym kupić?

Teraz mam takie: http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=270

Aha i jakie opony do tego będą się nadawać? Silnik mam 318i tylko.

Z góry dzięki za pomoc!

Pozdrawiam

Opublikowano
Będą pasowały do e46. Nie będą potrzebne dystanse. Jak to będzie wyglądać tego nie wiem, kwestia gustu. Brock to dobra firma. Opony 225/45/17.
Opublikowano

Wysłałem zapytanie o dostępność tych felg na felgi.pl i dostałem taką odpowiedź:

Nawiązując do Pana zapytania informuję, że wybrane przez Pana felgi nie są dedykowane przez RC do BMW E46. Dedykowanym modelem felg aluminiowych oraz dostępnych są BROCK B26 w dwóch kolorach CSS oraz SGVP + RC DESIGN RC 18 TM. Termin realizacji zamówienia to 14 dni roboczych od daty złożenia zamówienia.

Nie wiem jak mam to rozumieć. To w końcu nie będą pasować? :roll:

Opublikowano
Wysłałem zapytanie o dostępność tych felg na felgi.pl i dostałem taką odpowiedź:

Nawiązując do Pana zapytania informuję, że wybrane przez Pana felgi nie są dedykowane przez RC do BMW E46. Dedykowanym modelem felg aluminiowych oraz dostępnych są BROCK B26 w dwóch kolorach CSS oraz SGVP + RC DESIGN RC 18 TM. Termin realizacji zamówienia to 14 dni roboczych od daty złożenia zamówienia.

Nie wiem jak mam to rozumieć. To w końcu nie będą pasować? :roll:

Moze maja niewystarczajaca nosnosc do E46, itd. Prawidlowy dobor felg do samochodu to nie tylko rozmiar i ET.