Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pytam, bo nie znalazłem nigdzie opisu do telefonu LG. Czy ktoś z Was go parował z naszą Bunią? Bo u mnie działa wszystko rewelacyjnie tylko mam dwa ale jako, że nie mam instrukcji do bluetootha w BMW

1. Czy Wam też pobiera książkę tylko do G :) i czy może jest jakieś ograniczenie ilości, albo wiecie o co chodzi. Próbowałem kilka razy i zawsze to samo wychodzi.

2. Czym daje się głośniej i ciszej podczas rozmowy, bo nie moge ustalić a przy 150km/h jest zdecydowanie za słabo. Musiałem na autostradzie do 100 zwalniać.

Dzięki i pozdrawiam,

Łukasz

Opublikowano

Po kilku dniach kombinacji odpowiem Wam na moje pytania :)

Książkę BMW pobiera sobie jak mu się podoba, ale można z poziomu telefonu wysłać książkę poprzez bluetooth do auta. Przechodzi cała, ale tylko kontakty z telefonu nie z SIM.

Głośność podczas rozmowy reguluje się pokrętłem i niestety zwyczajnie nie jest za dobrze z nią :) Przy większych prędkościach jest za cicho.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbuj z menu telefonu wysłać książkę do BMW. Ja tak robię i później trzeba troszkę pojeździć zanim się zapisze.

Wchodzisz w kontakty, później klikasz wyślij całą książkę (nie wiem jak to wygląda w NOKII) i wysyłasz przez Bluetooth do BMW.

Wysyła się zwykle książka telefonu nie kontakty z SIM.