Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc pisze tu do was bo nie moglem znalezc takiego tematu czy dla beemki z 1995 1,6 101km 5,5 tys to juz duze obroty za duze dla niej ??? (chodzi mi o to czy dla niej to juz katusza, i czy przy takich obrotach naprawde zarzynam silnik) lubie czasem depnac i chcialbym sie dowiedziec czy nie za bardzo ja przeciagam ??

dziekuje bardzo za jakies odp :)

Opublikowano
czesc pisze tu do was bo nie moglem znalezc takiego tematu czy dla beemki z 1995 1,6 101km 5,5 tys to juz duze obroty za duze dla niej ??? (chodzi mi o to czy dla niej to juz katusza, i czy przy takich obrotach naprawde zarzynam silnik) lubie czasem depnac i chcialbym sie dowiedziec czy nie za bardzo ja przeciagam ??

dziekuje bardzo za jakies odp :)

Zacznijmy od tytułu viewtopic.php?f=68&t=120678 Wracajac do twojego pytania słowem kluczowym jest słowo CZASEM :?: Od czasu do czasu nie zaszkodzi :cool2:

Opublikowano
No i oczywiście na ciepłym silniku, 5.5 tys. zaraz po odpaleniu nie jest dobre [prędzej czy później skończy się obróceniem panewki].