Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witajcie, przeczytałem kilka tematów na temat otwierania auta bez kluczyka ale bez rezultatów :( , Dzisiaj zgubiłem jedyne klucze do mojej Buni i jestem w kropce... Czy ma ktoś jakiś sposób na otwarcie drzwi bez kluczyka? Byłbym dozgonnie wdzięczny za pomoc gdyż potrzebuję samochód na poniedziałek a aktualnie co najwyżej mogę sobie go pooglądać. z Góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Edytowane przez xXMolochXx
Opublikowano
Nie licz na to ze ktos ci powie jak otworzyć auto :nienie: .A nawet jak bys go otworzył to co ci to da :?: I tak nie pojedziesz bo nie masz kluczyków.Bedziesz mógł co najmniej pogladac go w środku :duh: Niepoprawny tytuł viewtopic.php?f=68&t=120678
Opublikowano
Wymontuje zamek i dam dorobić, pytałem czy tak da się zrobić i jest taka możliwość, jedynie co potrzebuje to otworzyć auto żeby ten zamek z drzwi wymontować.
Opublikowano
Na youtube widziałem pare ciekawych trików,popatrz tam,może coś znajdziesz,a dostać się jakoś musi tak czy nie??Co szybe odrazu bić ma??
Opublikowano

Zbicie szyby mi nic nie da właściwie, pociągnięcie klamki od środka nie otwiera mi drzwi (sprawdzone bo już próbowałem tak otworzyć i nie dało się)

PS. Zapomniałem dodać że na klamce od wewnątrz mam już zahaczony drucik dzięki któremu mogę swobodnie ruszać klamką, widać wtedy jak rygiel się podnosi, ale drzwi się nie otwierają, nie wiem co jest tego powodem, czyżby central?

Opublikowano
Naprawdę aż tak nikt nie kwapi się do pomocy? :| Włamanie do własnego auta jest raczej legalne

Wszystko do bani tytuł i sam temat .Nikt na 100% nie wie czy to twoje auto . Regulaminu też nie czytałeś , nie piszemy własnych postów jeden pod drugim tylko edytujemy poprzedni . A kolega parę postów wcześniej napisał ci o zmianie tematu na poprawny a ty jak grochem o ścianę :nienie:

Opublikowano
A więc temat poprawiony, czy teraz mogę prosić o jakąś pomoc? samochód jest mój no niestety zdjęć dokumentów nie zrobię bo zostały w aucie :|
Opublikowano
A więc temat poprawiony, czy teraz mogę prosić o jakąś pomoc? samochód jest mój no niestety zdjęć dokumentów nie zrobię bo zostały w aucie :|

Jeżeli jesteś z okolic Bielska to otworzę Ci auto.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Dzięki za chęci, już zadzwoniłem po fachowca, niestety 150zł w plecy ale przynajmniej auto otwarte jutro dam typowi zamek żeby mi klucze wyrobił :)