Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przepraszam ,ale w zaden sposob niemoge tego znalezc w wyszukiwarce,a pamietam ze byla o tym mowa.mianowicie ,jak zgasic lampke inspekcji(pomaranczowy zegar)?Auto po liwcie,z gory dzieki :?:
Opublikowano
Tam sa dwie pocjie. Jedna jest od kasowania inspwkcji a druga wlasnie od tego zegarka. Mechanik sie troszke motal z tym ale jak podlaczyl prz mnie to mu pokazalem co ma skasowac hehe
Opublikowano
Tam sa dwie pocjie. Jedna jest od kasowania inspwkcji a druga wlasnie od tego zegarka. Mechanik sie troszke motal z tym ale jak podlaczyl prz mnie to mu pokazalem co ma skasowac hehe
ja chcialem sam zgasic,tylko niepamietam czy mozna to zrobic tym przyciskiem od przebiegu dziennego,tak jak naprzyklad diody olejiwe
Opublikowano
przepraszam ,ale w zaden sposob niemoge tego znalezc w wyszukiwarce,a pamietam ze byla o tym mowa.mianowicie ,jak zgasic lampke inspekcji(pomaranczowy zegar)?Auto po liwcie,z gory dzieki :?:

slabo szukasz,jest na stronie glownej,dzial - Gotowe recepty

tu masz linka:

viewtopic.php?f=15&t=93457&p=655778&hilit=inspekcja#p655778

P.S nie pisze sie "po liwcie" tylko lifcie :cool2: