Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i stało się...samochód sprzedany...chyba uczciłem pojawianie się F30 :wink: ...samochód będzie śmigał w Toruniu ... a nowy właściciel ma prośbę: bardzo chętnie na warunkach do uzgodniania zamieni kremową skórę na czarną ... oczywiście też sportowe fotele ....gdyby ktoś był skłonny proszę o kontakt ze mną

Sprzedałeś te piękne 330d:(?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No i stało się...samochód sprzedany...chyba uczciłem pojawianie się F30 :wink: ...samochód będzie śmigał w Toruniu ... a nowy właściciel ma prośbę: bardzo chętnie na warunkach do uzgodniania zamieni kremową skórę na czarną ... oczywiście też sportowe fotele ....gdyby ktoś był skłonny proszę o kontakt ze mną

Sprzedałeś te piękne 330d:(?

TAK ...sam trochę nie mogę uwierzyc...tak patrzę na puste miejsce parkingowe ... ale stało się..."umar król, niech żyje król"...po dziesiątkach głupich telefonów i wizytach oglądaczy i to za pośrednictwem AutoReduty... już ze zdjęc jechał aby kupic...zobaczył, pzrewiozłem :D , podpięcie po komputer i sprzedane z symbolicznym upustem od ceny Autoreduty ( czy ktoś tak jak ja sprzedaje z prawie pełnym zbiornikiem? ) ... z racji młodego wieku nabywcy sam doszedł do wniosku, że kremowa skóra jest "zbyt nobliwa" i zmieni ( zamieni) ją na czarną albo ciemną ...i poprosił o pomoc...

...tak, a co dalej?...śledzę e92 na bieżąco i są dwie "sztuki", które bardzo "kręcą"...z resztą jedna stoi u Kolegi w komisie ( Fus nie najdokładniej naprawia auta ) ... chcę na spokojnie zobaczyc co jest "za wielką wodą" bo idzie zima i jest czas na naprawianie...trochę to jest walka rozsądku z emocjami tak aby wydac pieniądze z sensem ...

Opublikowano

335i po 330d z chipem nie robi wrażenia...

udanych zakupów :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
...hmmm...mam mały dylemat bo ciągnie mnie powrót do mocnej benzyny a 335i "daje się poprawić" ( choć Mastersi nie uważają tego silnika na udaną konstrukcję i wskazują na 5 cylidrowe turbo od Audi ) ale nie zapominam o 335d :D ... a może coś na M się mądrze robije na wielką wodą ... najtrudniej być cierpliwym :wink:
Opublikowano

Jechałem z 330d po chipie (ponoć 280 km/600nm) widać różnice :)

335i na pewno na tuning jest wrażliwe, 335d też, podobnie jak np 2,5T z audi TTRS... zresztą cokolwiek z tych aut byś nie kupił to i tak będzie to dobre autko.

a fakt potwierdzam, cierpliwośc jest najgorsza :):):)

Opublikowano

Jechałem z 330d po chipie (ponoć 280 km/600nm) widać różnice :)

335i na pewno na tuning jest wrażliwe, 335d też, podobnie jak np 2,5T z audi TTRS... zresztą cokolwiek z tych aut byś nie kupił to i tak będzie to dobre autko.

a fakt potwierdzam, cierpliwośc jest najgorsza :):):)

...ja nie zrobiłem w mojej ex 300KM/600Nm tylko z powodu konieczności wzmocnienia przeniesiania napędu więc zostało tylko 283/573 ... poza tym "apetyt rośnie w miarę jedzenia" więc teraz nic poniżej 300 :wink: ... jest jakiś plaster na czasowe "nieszukanie samochodu" :norty: ? ...a aby nie zapomniec po co jest auto to Jeep właśnie dostał amorki Koni Haevy Track ( program ma od dawna :D )...

Opublikowano
Po takiej mocy poprzedniego auta to tylko M3 Cie w pełni usatysfakcjonuje:)

...napewno tak chociaż przed 420KM może będzie 350KM ...i jeszcze wezmę pod uwagę ciężar :wink: