Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silnik 318, 143 konie

Przebieg 72000

Gaz sekwencja,

Kupno buni z załączoną karteczką że lali 10w40 więc taki zalałam ponownie.

ostatnie 15 tyś na oleji shell 10w40.

Co myślicie o ORYGINALNY OLEJ BMW HighPower SpecialOil 10W40 ?

a może zmiana konsystencji oleju ? Robie codzienne krotkie dystanse, około 20km średnio codziennie.

Proszę o porady.

Opublikowano

Ja mam zalany Castrol Edge 10W40 Pólsyntetyk i nie zjadł mi go praktycznie wogole przez 12000km.:).

Dobry jest tez Valvoline:)

Pozdrawiam

Opublikowano

wk.... się można jak się popatrzy na to forum...

po pierwsze w opisie masz e46 a zadajesz pytanie w dziale dla serii e36.

Po drugie dla tego typu zapytań jest osobny dział "eksploatacja, oleje, felgi etc..."

Po trzecie :search: było już tyle tematów o olejach że wystarczy tylko poszukać!!!

Nie wiem co to za jakaś nowa moda się zrobiła że na tym forum wymiotło "starych" wyjadaczy i związane z tym ciekawe dyskusje...

teraz jak się zagladnie na forum to nic tylko ile pali 316, jaki olej do 316 etc... a wszystkie tego typu głupie pytania zadaja tacy uzytkownicy co to dopiero co zalogowali się na forum i własciwie tylko po to aby otrzymać odpowiedź na to jedno pytanie.

tego typu tematy jak ten powinny być usuwane żeby nie robić syfu na forum a uzytkownicy powinni otrzymywac ostrzeżenie...

Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano

dokladnie..

jak wół masz napisane w drugim temacie od góry ''odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania'' liste tematów o olejach...jesli nie pytasz sie o jakis specjalny olej wyscigowy do swojego torowego m6 biturbo to nie masz po co pisac :D, a wogole to nie ten dział :)

rzeczywiscie te forum, a szczegolnie dział e36 mimo wielkiej liczby postow jest naprawde przejrzysty i latwo mozna wiele info znalezc, a to dzieki temu ze ludzie trzymaja sie pewnych zasad i chwala im za to.

przegladam wiele innych for innych marek i niestety wiekszosc to bezładna masa niezidentyfikowanych tematow, a znalezienie czegos graniczy z cudem niestety

Opublikowano

NIe wiem po co te nerwy Panowie.

Dział e36 - zwykła ludzka pomyłka.

Nie miałam czasu szukac odpowiedzi na moje pytania, wygodniej mi bylo opisać problem i czekać jak ktoś będzie miał ochotę mi odpisać. Nikt nikogo do tego nie zmusza.

Miło witacie nowych.

Pozdawiam Was

Dziękuje za wskazówki, przepraszam za zamieszanie.

Opublikowano (edytowane)

Bez komentarza Koleżanko...

Poza tym jakich "nowych" jesteś tu od grudnia 2009 i jeszcze się nie zapoznałaś z zasadmi panującymi na forum? Jak większość masz chyba problemy z czytaniem.

Edytowane przez Maverick13
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
No to ja polecam małe zmiany zaraz po rejestracji.Czerwonym kolorem link albo automatyczne wprowadzenie do działu regulaminu,albo streszczenie w kilku krótkich punktach zasad zakładania i sprawdzania istniejących tematów. Sorry za offtopa ale chyba potrzebny skoro tyle razy się to już powtarza
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.