Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące małego OBC.

W serii mam rozszerzona wiązkę kabli, np. na elektrykę szyb, klimatyzację, i inne pierdoły. Czy związku z tym mogę mieć też kabelki pod OBC??. Mam analogowy zegareczek :D.

Jak powinna wyglądać wtyczka do OBC??. Moja jest mała biała z dwoma kabelkami która podłączona jest do zegarka :).

Pozdrawiam

Opublikowano
kolego wysil sie troszkę i poszukaj,temat wałkowany setki razy.Do obc potrzebne sa dwie wtyczki po 18 pinów każda.
A little piece of heaven in my hands
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do obc potrzebne sa dwie wtyczki po 18 pinów każda.

No ale tylko do 18sto przyciskowego. Jęsli rzeczywiście masz rozszerzoną wiązkę to wtyczkę do OBC powinieneś mieć pod panelem z zapalniczką bodajże. Wtyczka jest czarna i biała. Ale do małego OBC wystarczy czarna.

Opublikowano
Do obc potrzebne sa dwie wtyczki po 18 pinów każda.

No ale tylko do 18sto przyciskowego. Jęsli rzeczywiście masz rozszerzoną wiązkę to wtyczkę do OBC powinieneś mieć pod panelem z zapalniczką bodajże. Wtyczka jest czarna i biała. Ale do małego OBC wystarczy czarna.

OBC jest tylko jeden(18-przycisków) ,reszta MFD ma inne nazwy.Poza tym mało prawdopodobne żeby miał moduł check ze wszystkim przyłączeniami.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Witam,

Dzieki za odpowiedź. Dzisiaj sprawdze pod zapalarką co tam siedzi, jeśli chodzi o ten "OBC" t tylko ten mały mogę mieć jak coś gdzie jest temp. i data i godzina bo nie mam przy kierunkach nic poza kierunkowskazami :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.