Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zbliża się sezon letni, a ja najbliższym terminie kupuję autko i chciałbym się rozeznać jakie polecacie opony, chodzi mi o dokładne modele. Z góry dzięki
http://lukas.seoline.pl/bmw/lukaschemp_bmw_logo.png
Opublikowano

zapoznaj się z opiniami ADAC.de, mozesz zerknac też na noty czy opinie na opony.com (choć te są subiektywne). Też niedługo czeka mnie zakup opon i długo analizowałem wszystkie modele. Najlapszym wyborem moim zdaniem jest Bridgestone RE050A, można też brać pod uwagę Continetal ContiSportContact 3

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2010_Sommerreifen_Test_225_45_R17.aspx?ComponentId=29784&SourcePageId=31821

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Ja kierowałem się wynikami ADAC.de i kupiłem dwa lata temu Pirelli P7. Wyrzuciłem po jednym sezonie, bo się makabrycznie wyząbkowały i z super komfortu który dawały po założeniu zamieniły się w generator hałasu i drgań. Trakcja słaba.

Potem miałem GoodYear Eagle F1 Assymetric i były fajne. Plecam. Teraz skłaniam się do Michelin Primacy HP, bo szukam miękkiej gumy :D

Opublikowano
Ja jeżdżę na letnich Michelin Primacy HP 225/45/17 ale niestety RSC. Są to 10x lepsze opony niż Bridgestone RE050A RSC :). Michelin daje o wiele więcej komfortu mimo, że to Run Flat. Przyczepność też super. Jednak gdybym teraz kupował nowe opony to kupiłbym Bridgestone RE050A ale bez RSC :)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
W ubiegłym sezonie jeździłem na run flat'ach . Czy mogę teraz na te same felgi zamontować zwykłe opony tzn .takie sam rozmiar ale nie run flat'y ?
Opublikowano
W ubiegłym sezonie jeździłem na run flat'ach . Czy mogę teraz na te same felgi zamontować zwykłe opony tzn .takie sam rozmiar ale nie run flat'y ?

Bez problemu.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Ja kierowałem się wynikami ADAC.de i kupiłem dwa lata temu Pirelli P7. Wyrzuciłem po jednym sezonie, bo się makabrycznie wyząbkowały i z super komfortu który dawały po założeniu zamieniły się w generator hałasu i drgań. Trakcja słaba.

Potem miałem GoodYear Eagle F1 Assymetric i były fajne. Plecam. Teraz skłaniam się do Michelin Primacy HP, bo szukam miękkiej gumy :D

Jak Ci się Pirelli wyząbkowały, to jeżdziłeś na nie wyważonych kołach, albo amortyzatory do luftu. Firma nie ma tu nic do żeczy-tym bardziej Pirelli.Ja zrobiłem 30tkm na Debicy i całkiem dobrze się sprawują :cool2: