Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ustawiena fotela, kierownicy, lustrek, dachu kiedy otwierasz, to wszystko można o przypisać do danego kluczyka. Kiedy wyciągasz kluczyk wszystko wraca do pozycji wyjściowych. Wkładając kluczyk do stacyjki wszystko ustawia się tak jak zapisałeś. Siedzenie i kierownica odsuwają się jak wysiadasz czy wsiadasz. Jak zamykasz składają się lusterka.
Opublikowano
z tym skladaniem lusterek to chyba cos nie bardzo, zalezalo mi na tej funkcji to ASO poinformowalo ze nie ma takowej opcji,
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
Opublikowano
Z tego co słyszałem to wszystkie takie funkcje trzeba dokodować w serwisie. Składanie lusterek też. Serwis serwisowi nie równy. Najlepiej wysyłać zapytanie ze strony głównej BMW Polska wtedy zawsze pilnują odpowiedzi.
Opublikowano

Panowie ustalmy jedno, ustawienia zapisywane są w samochodzie i aktywowane w momencie rozpoznania kluczyka.

w samym kluczyku nie ma żadnych ostawień, są tam tylko dane z CBS czyli przebieg i parę innych informacji.

Co do składania lusterek to tez sie je aktywuje w samochodzie i to ze samochodu ma elektryczne lusterka nie

oznacza ze można aktywować ich składanie po zamknięciu samochodu.

Opublikowano
A po co Wam to składanie lusterek po zamknięciu auta? Ja tego używam tylko w myjni.

pzdr

W.

Mniejsze ryzyko zahaczenia przez kogos na ulicy