Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

chcialem wymienic lampy przednie w e 60 ze zwyklych halogenowych na soczewkowe. jednak okazalo sie ze zlaczki sa calkiem inne. czy ktos moze mi powiedziec czy taka wymiana jest skomplikowana czy wystarczy zamienic zlaczki. moze ktos ma jakies schematy jak to zrobic.

Opublikowano
Z tego co się orientuję soczewka to tylko ksenon? Nie wiem jak jest w poliftingowych, ale przed jestem pewien na 99% a wtedy to już wyższa szkoła jazdy, moduł, kable, przetwornice, czujniki położenia.
Opublikowano
Z tego co się orientuję soczewka to tylko ksenon? Nie wiem jak jest w poliftingowych, ale przed jestem pewien na 99% a wtedy to już wyższa szkoła jazdy, moduł, kable, przetwornice, czujniki położenia.

Ja mam po lifcie i soczewkowe a nie xenony. Jak było przed to nie jestem pewien, ale wydaje mi się tak jak kolega pisze :roll:

Opublikowano
No więc bawiąc się w taką wymianę również będzie dużo roboty, ponieważ to już sa lci i jeżeli chcemy żeby pracowało poprawnie będą potrzebne nowe moduły oraz pewnie programowanie:) ponieważ mamy tam już światła dzienne na ringach itd.