Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

wymieniony był silnik który jeździł na gazie a dziury w kolektorze ssacym zostały pozalepiane na srubki i sylikon czyli jakis idiota to robił no i jako nowy nabywca kupiłem nowy kolektor cały wraz z kablami które tam tez były pociete i na tasme połapane (a na marginesie czy te kable maja wpływ na to ze nei chodzi na wysztkie gary lub zalewa świece raz jest dobrze raz nie ) . No i chciałem pokupowac uszczelki do tego kolektora no ale nigdzie nie znalazłem ;/ powiedziano mi ze tyllko w servisie . I pytanie brzmi gdzie moge to kupic i czy ewentualnie nic sie nei stanie jak załoze na te stare uszczelki od tamtego kolektora co był ?? Z góry dziekuje za pomoc !!

Opublikowano

Hmm polecam sklep www.czescidobmw.pl :) podasz swój VIN a oni ci już wszystko znajdą.

ty miałeś zdrutowany kolektor, a ja miałem miskę olejową skrzyni biegów, oczywiście automat, przyklejoną na sylikon i power type :P do dzisiaj się zastanawiam jak to się trzymało.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Jeśli wiesz ,że w serwisie są to po co się pytasz gdzie można to kupić :) Nie martw się,nie zedrą z ciebie skóry,wbrew pozorom nie jest tak drogo,a za te uszczelki nie wydasz majątku nawet w ASO :cool2:
Nur bmw e32