Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie? Czy e46 M3 może być samochodem na co dzień? Czy można nim dojeżdżać do pracy np 20km lub po zakupy? Ile pali takie auto przy normalnej codziennej eksploatacji? Mamy e60 a teraz pragniemy od jakiegoś już czasu M3.

Dzięki.

Opublikowano
......sądze że mieszkasz i pracujesz w NORWEY więc co do M3 to będzie ona czuła co najwyżej 3 bieg,ja w Norwegii stawiał bym bardziej na LUX niż na MOC :wink:
(*pozdrawiam*)
Opublikowano

Masz rację. U nas gdzie mieszkam prędkość max to 80km/h. Wysokie przekroczenie = więzienie i pozbawienie prawa jazdy. Chciałbym mieć coś innego jak wszyscy. Normalnych aut jest full a to M3 jest trochę inne. Właściwie w Polsce też na znacznej większości dróg jest max 90km/h. Jestem ciekawy jak tam koledzy sobie radzą w M3???

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Masz rację. U nas gdzie mieszkam prędkość max to 80km/h. Wysokie przekroczenie = więzienie i pozbawienie prawa jazdy. Chciałbym mieć coś innego jak wszyscy. Normalnych aut jest full a to M3 jest trochę inne. Właściwie w Polsce też na znacznej większości dróg jest max 90km/h. Jestem ciekawy jak tam koledzy sobie radzą w M3???

Pozdrawiam.

tylko , że u Nas max kara za prędkość to 500 pln i 10 punkcików :) do więzienia nikt raczej za to nie pójdzie :mrgreen:

Kamil
Opublikowano
..........kolego radzę ci TAK:musisz kupic i tak auto w Norwegii co wiadomo przy tej marce jest praktycznie półtora raza droższe niz w Polish ale jak "mus to mus" wiec nabywasz sobie zwykłą serie (ja bym celował w model E92 :pray:) silnik np 3.0i i dorzucasz sobie pakiet PERFORMENCE np u nas w kraju o wiele taniej niż u Norków i wychodzi ci takie Coś http: http://germanpower.pl/2010/02/avus-bmw-m3-e92/ i wtedy Norki robią ło takie coś :jawdrop:
(*pozdrawiam*)
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja swojej E36 m3 3.2 uzywam na codzień - do pracy 64 km z tym że 55 km z tego to autostrada - jednak szkoda na codzień M-ki zwłaszcza na dziurach i w zimie.