Skocz do zawartości

3XX obudowa lampy xenonowej wersja przed liftem (puszka)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów

mam następujące pytanie czy obudowa do lampy xenonowej jest taka sama jak od zwykłej lampy oczywiście mówie tu o lampach firmy bosh wiem że jest miejsce na przykręcenie "startera" a na przetwornice też jest miejsce z tym że jest problem bo nie ma tych elementów (otworów) aby przykręcic przetwornice z tym że jest wejście wiec napewno sobie poradze. Tu pojawia sie moje pytanie czy obudowy lamp sa takie same jeśli chodzi o mocowanie odbłyśników bo jeśli chodzi o montaż pozostałego osprzętu to wiem że wszystko pasuje... z tym że zastanawiam sie czy jest tak samo montowany odbłyśnik bo mam stare lampy ZKV i niestety odbłyśnik mocowany jest inaczej i już nie moge przełożyć wszystkiego z jednej lampy do drugiej a kupiłem dość okazyjnie xenony wraz z samopoziomowaniem i spryskami ale ta puszka blokuje mi rozpoczęcie całego montażu... Jak by był ktoś tak miły i odp na moje pytanie....

Opublikowano
Też bym dorzucił coś do tego wątku czy jak ktoś ma zwykłe lampy przed liftowe to po zakupie lamp ksenonowych podmiana polega na odkręceniu starych i wrzuceniu nowych czy coś trzeba zmieniać? Co ze spryskiwaczami czy trzeba jakis osobny kabel zasilający podłączać? I czy 2 lampy mają jedną przetwornice czy dwie (coś na wygląd dysku twardego :D )
Opublikowano
Czy jest możliwość przełożenia obudowy? Są do kupienia ksenony ale jeden reflektor ma pękniętą obudowę da się podmienić samą puchę ze zwykłych lamp?