Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od nie dawna posiadam e-36 325 i dręczy mnie taki problem gdyż wariują mi wskazówki .

Problem polega na tym że gdy zapale wszystkie wskaźniki chodzą po upływie 15 min się wyłączają ,pojeżdżę troszke i znowu się włączą i tak w kółko .

Może ktos dac mi rade dlaczego tak wariuja i w którym miejscu może cos przerywać bo napewno coś nie łączy;/ ?? z Góra Bardzo dziękuję pozdro :)

Opublikowano
Posprawdzaj najpierw czy któraś wtyczka z tyłu licznika nie styka,lub sie nie wysynela-choc to mało prawdopodobne.Jak nic z tego ,to pada elektronika w zegarach-naprawa raczej nieopłacalna,gdyż drugie mozna za ok 100-150 zl kupic,a nawet taniej.
Opublikowano

Posprawdzaj najpierw czy któraś wtyczka z tyłu licznika nie styka,lub sie nie wysynela-choc to mało prawdopodobne.

Bardzo mało prawdopodobne gdzyż wyczki mają taka dźwigienkę którą trzeba do góry odciągnąć zeby wtyczka wyszła, dodam ze dość trudno sie ja odciąga i raczej wątpliwe zeby sama sie wsunęła ;)

Mam taka samą przypadłość lecz u mnie dzieje sie to raz na jakiś czas i wystarczy tylko lekko stuknąć w licznik i wszystko wraca do normy, nalepiej wyciągnij sobie licznik i na spokonie poszczyć styki, bo najprawdopodobniej coś nie styka :P

Opublikowano
Posprawdzaj najpierw czy któraś wtyczka z tyłu licznika nie styka,lub sie nie wysynela-choc to mało prawdopodobne.

Bardzo mało prawdopodobne gdzyż wyczki mają taka dźwigienkę którą trzeba do góry odciągnąć zeby wtyczka wyszła, dodam ze dość trudno sie ja odciąga i raczej wątpliwe zeby sama sie wsunęła ;)

Mam taka samą przypadłość lecz u mnie dzieje sie to raz na jakiś czas i wystarczy tylko lekko stuknąć w licznik i wszystko wraca do normy, nalepiej wyciągnij sobie licznik i na spokonie poszczyć styki, bo najprawdopodobniej coś nie styka :P

Masz racje,ale u mnie poprzedni wlaściciel-idiota-powylamywal te dzwigienki.Wiec jak -polak potrafi i sie wysunelo