Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam krótkie pytanko,czy pasuje właśnie ta turbina z 3.0d(gt2260v)do 2.5d(gt2056v)sterowanie elektroniczne.Naczytałem się że nie ma sensu regenerować starej bo wytrzyma zazwyczaj tyle ile dają gwarancji :mad2: U mnie problem jest może nieduży ale gdzie nie dzwonie:czy mi sprawdzą turbo to słyszę odp.Jak ją wyjmą to muszą przeczyścić,wyważyć itp.koszt od 800 do .....Pomyślałem więc jak mam ją regenerować a ona wytrzyma mi pól roku,to lepiej poszukać org i może właśnie z 3.0d myślę że będzie lepsza pod przyszły chip.Czy ktoś w okolicach Łodzi zrobi mi to uczciwie i ewentualnie sprawdzi mi moją czy się nadaję do czegoś. :roll:
Opublikowano
Co do regeneracji mogę Ci polecić firmę Turbo-Tec z Jaworzna :) o ile wiem można też im wysłać turbo , a oni przysyłają Ci zregenerowaną. Sporo moich znajomych robiło tam turbo i każdy jest zadowolony ( również po okresie gwarancji ) , Zestaw naprawczy zawiera sporo części i stara zostaje chyba tylko obudowa.