Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Od 3 tygodni jestem w posiadaniu mojego marzenia jakim jest e32, po kupnie okazało się że padł silniczek nawiewu więc od razu dałem do elektryka (350zł):/ i nawiew chodzi ale mam problem z ustawieniem temperatury mianowicie po stronie kierowcy jak ustawie na ciepły nawiew jak i na zimny to nie ma problemu ale po stronie pasażera to jakby w ogóle nie chciało pokrętło chodzić, na co nie ustawie czy na ciepło czy zimno to zero reakcji, klapki się otwierają obie jak u mnie ustawie temperaturę a po stronie pasażera zero reakcji czy to wina miecza?? czy elektrozaworów?? wersja z kimą dwustrefową.

Pozdrawiam

Opublikowano
Miecz to tylko obroty siadają w wentylatorze. Może być potencjometr w panelu klimy, mogą być elektrozawory, może być sterownik klimatyzacji IKHA.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
czyli od czego tutaj zaczynać aby nie wydać zbyt dużo gotówki, od elektryka zacząć czy jak radzicie?? z góry dzięki!!
Opublikowano
Elektrozawory mozesz sobie zregenerowac, po tylu latach napewno sa w oplakanym stanie. Komplet naprawczy kosztuje 40 zl, Jak cos to wal na PW dam ci namiary.