Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich uzytkownikow bmw. ja wlasnie mam zamiar kupic sobie bmw 520d z 2005 roku mam juz upatrzona z przebiegiem 170tys prosze powiedziec mi na co mam zwrocic uwage przy kupnie tego samochodu i jak ma wygladac moj pierwszy serwis?chcial bym go zrobic w autryzowanym serwisie co mam wymienic w tym aucie i co zrobic zeby mi sie dobrze sprawowalo?ile moze kosztowac pelny serwis przy takim stanie licznika?z gory bardzo dziekuje za pomoc pozdrawiam
Opublikowano
Ja przed kupnem,poświęcił bym parę groszy,i przegląd samochodu,powierzył fachowcom z ASO. Oni powiedzą,co masz do wymiany - będziesz miał pewne auto,bo w bagno,bardzo łatwo wpaść.
Opublikowano
Nie mogę znaleść Twojej lokalizacji, żeby ewentualnie podpowiedzieć, gdzie się można udać na sprawdzenie przed zakupem. Niekoniecznie do autoryzowanego serwisu. :D
Opublikowano
witam dzieki za zainteresowanie samochod niestety kupuje w belgi a tam nie jestem za bardzo zorientowany gdzie moge to sprawdzic,a chodzi mi ewentualnie co moglbym sam zobaczyc jakie moze miec usterki taki model przy przejechaniu sie i ewentualnym zobaczeniu co ma pod maska czy na zawieszeniu
Opublikowano
Bez komputera , to robota głupiego. Jest do kupienia gdzieś na Allegro taki przenośny komputerek do diagnostyki - około 7 -8 stówek. Może warto się nad tym zastanowić. Ja nie jestem przedstawicielem firmy, ale jak myślisz o BMW-ce na na poważnie, to Ci się zwróci. Z tego co o nich wyczytałem podasz markę i model samochodu , to dostaniesz odpowiednią końcówkę i soft po polsku. Bo o BM-kach można w nieskończoność i tutaj nic nie zastąpi doświadczenia blacharskiego i mechanicznego. Przepraszam za truizmy, ale na skróty w BMW się nie da. Ciepło pozdrawiam :) :) :)