Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oto jak sprawa wygląda. Paruję telefon Nokia E71, komp w samochodzie widzi telefon, telefon też widzi samochód, wpisuję PIN i tu i tu, następuje parowanie, w w Noki widzę że nawiązane jest połączenie z samochodem, w samochodzie widzę, że mam sparowany telefon. Czyli wszystko wygląda dobrze, ale tak nie jest , bo nie mogę korzystać z książki adresowej, przycisk na kierownicy nie reaguje i jak wejdę w ustawienia to widzę, że samochód szuka Noki. W telefonie mam widoczne połącznie z samochodem. Gdzie jest myk, czy Bluetooth jest uszkodzony, ale to chyba by się nie parował. Wcześniej działało bez problemu, stało się to z dnia na dzień.
Opublikowano
mam to samo tylko z z nokią e52 wcześniej miałem E51 i wszystko hulało łącznie z ksiązką. Teraz telefon sparowany dzwoni ktoś do mnie ja odbieram z kierownicy słysze 2 sekundy rozmowy i tak jakby się rozłączało ale rozmówca mnie słyszy za chwile sam się włącza spowrotem i już niemożna przerwać rozmowy z kiery.
Opublikowano
u mnie wogóle teraz nie trybi, wszystko niby OK a nie działa. Tak się zastanawiam, niedawno miałem montowany alarm i może magicy coś rozłączyli