Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktoś morze mi pomóc zamówiłem nowy sterownik silnika w serwisie pod nr nadwozia czy po założeniu go do samochodu

samochód powinien odpalić czy sterownik będzie już zakodowany itp.bardzo proszę o jakąś odpowiedz

Opublikowano
dzięki za informacje tylko zastanawiałem się czy auto w ogóle odpali i jak trzeba to gdzie to zrobić oprócz serwisu
Opublikowano

to zobaczę w czwartek mam dzwonić czy juz jest sterownik dam znac czy w ogóle odpalił

nie mam jeszcze długich swiatel i szyba pasażera skacze morze ktoś miał taki problem i morze mi doradzić pozdrawiam

Opublikowano

ja na razie muszę doprowadzić elektronikę do porządku a potem mogę myśleć o ulepszeniach

ale zawieszenie czy jakies mechaniczne zmiany to sam dam rade zrobic najgożej jest z elektryką - bo mało kto

zna się dobrze na bmw i ma odpowiedni sprzęt pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam czy ktoś morze mi pomóc zamówiłem nowy sterownik silnika w serwisie pod nr nadwozia czy po założeniu go do samochodu

samochód powinien odpalić czy sterownik będzie już zakodowany itp.bardzo proszę o jakąś odpowiedz

Kupując nowy sterownik w serwisie trzeba mieć świadomość ,że się przepłaca za niego 10 -krotnie.Dla E87 oprócz kodowania niezbędne jeszcze będzie programowanie .Wszystko razem w serwisie będzie kosztowało powyżej 4500zł

Jest na to tańszy sposób. Kupić używkę na Allegro za 300-500zł a później wysłać to do mnie na zaprogramowanie.Suma kosztów to ułamek tego co w serwisie..