Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung Galaxy Note (android) - nie dziala

HTC Touch HD (Windowd 6.5) - nie dziala

W opcji bluetooth widac obydwa telerony. Da sie je z3sparowac z BWW. Mimo to nie widac ich w menu komunikacja.

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
Opublikowano

Jeżeli masz telefon fabryczny w aucie to nie sparujesz innego telefonu (pomimo tego, że widać go w idrive).

Inne telefony da się sparować kiedy samochód posiada instalację telefoniczną business (w podłokietniku puste miejsce na telefon).

W przypadku instalacji telefonicznej professional będzie chodził tylko oryginalnie zainstalowany w samochodzie telefon.

Opublikowano
Było już kilka takich tematów na forum ale nie widziałem jak do tej pory aby ktoś opisał jak to przerobić i czy się da, sam też nie mam pojecia jak to zmienić.
Opublikowano
hmm, chyba nie zawsze tak jest. Ja mam miejsce na tel. w podłokietniku i mogę sparować. :D Inna sprawa, że z SGS3 widać tylko część kontaktów z książki i to chyba tych ostatnio zapisywanych. :roll:
Opublikowano
WWQl czytaj uważnie. Jak masz puste miejsce na telefon w podłokietniku to bez problemu możesz parować samochód z różnymi telefonami.
Opublikowano
ok. Małe nieporozumienie. :oops: Myślałem że twierdzicie, że nie można już parować, jak jest podstawka pod tel w podłokietniku :mad2: Faktycznie fizycznie telefonu w podłokietniku nie mam, ale mam to czarne z wtykami, gdzie powinien być tel. A może ktoś ma jakiegoś pomysła, dlaczego nie ładuje się cała książka? Stary soft?
Opublikowano

Ja mam podobny problem z Samsung Galaxy S3, nie ładuje konaktów z telefonu. Widoczne są natomiast te które mam zaimportowane z serwera poczty (MS Exchange)... Wygląda na to że wszystko przeniosę na Exchange...

Wcześniej miałem Samsung Wave i widoczne były wszystkie kontakty z telefonu.

Opublikowano
Dzięki persh za naprowadzenie. Zsynchronizowałem z pocztą Googla i teraz wyświetla wszystkie kontakty, więc to jest chyba jakieś rozwiązanie. Ciekawe tylko dlaczego w ten sposób.
Opublikowano

W Polsce bywam najczesciej na slasku - Katowice, Chorzow...

Rzadziej w okolicach Lodzi i Lowicza...

Dzieki za mapke. Rozejrze sie w czasie pobytu w PL :)

Czy przy aktualizacji softu moze pojsc cos nie tak? Pytam, bo nie chcialbym niespodzianek podczas podrozy do Belgii - tzn nie chcialbym zeby podczas podrozy cos odmowilo posluszenstwa..

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
  • 3 lata później...
Opublikowano
Miałem podobny problem z SONY Z3, nie było widać kontaktów w samochodzie. Wystarczyło wejść w menu bluetooth w telefonie, odnaleźć nasz samochod który jest już sparowany z telefonem i zaznaczyć w opcjach żeby pokazywało kontakty. Teraz wszystko widać na wyświetlaczu w aucie. A i kontakty powinny być zapisane w telefonie bo tych co są na sim nie będzie pokazywać.