Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam fabryczny alaram z antynapadem - DDWA IV. Zamykam auto z pilota w kluczyku. OK. Zamyka się centarlny zamek, auto mruga do mnie 1 raz kierunkowskazami. OK.

Ale. Nie mruga dioda znajdująca się obok awaryjnych świateł. Dlaczego? Czy tak ma być? Czy alarm jest uzbrojony? Czy jak?

Za to non-stop pali się dioda na wyświetlaczu skrzyni biegów przy literce P. Czy tak powinno być? [skrzynia automatyczna ze Steptronickiem]

pozdrawiam!

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
... Za to non-stop pali się dioda na wyświetlaczu skrzyni biegów przy literce P. Czy tak powinno być? [skrzynia automatyczna ze Steptronickiem]

pozdrawiam!

Przyjżyj się dokładnie, czy pali się nonstop - powinna gasnąć ok. 15min po zamknięciu drzwi (a dokładnie "nie ruszania" samochodem - drzwi mogą być nawet otwarte, ale nic nie mozna "tykać" ;) )

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
To coś jest nie tak ... - nie rozładowuje Ci się akumulator, po 3-4 dniach stania ?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
To coś jest nie tak ... - nie rozładowuje Ci się akumulator, po 3-4 dniach stania ?

wiesz, kupiłem auto w poniedziałek (31.10) - póki co wszytko jakby OK.

Poza tą diodą / alarmem. :?

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::