Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No właśnie kolego że nie tam!!! :nienie: u mnie nie ma przekaźnika nr 1, są tylko dwa następne. Musi być gdzieś indziej...chyba że to jeden z tych dwóch?? :?:
Opublikowano

koles moze nie masz wogóle przekaznika.

ja tez tu mam przekaznik w tym miejscu co na obrazku i kazdy moze to potwierdzic,

Opublikowano

ja tez tu mam przekaznik w tym miejscu co na obrazku i kazdy moze to potwierdzic,

Potwierdzam, 325i tak ma na pewno. Poszedłem sprawdzić.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
No na to wychodzi że go nie mam, bo u mnie nie ma tam przekaźnika ani nawet gniazda na przekaźnik. Więc nie rozumiem dlaczego pompa nie pracuje, bezpiecznik jest ok a pompa nówka. Macie jakieś pomysły...?? :)
Opublikowano
masz gaz? mzoe przy instalacji gazu ten przekaznik został w inne miejsce przeniesiony, popatrz dokładnie
Opublikowano
nie mam gazu, zastanawiam sie czy nieorginalny alarm moze mieć coś wspólnego z odcinaniem zasilania pompy?? jak myslisz??
Opublikowano

tez tak mialem ze alarm był podłączony do przekznika (odcinał paliwo.) niby fajna rzecz.. ale do czasu gdy nadeszła zima i cos zaczeło szwankowac, nie chciał palic, pompa paliwa nie działa.

odlutowałem te kable od alarmu i spokój

Opublikowano

Chyba każdy kto sprawdza w trochę innym aucie, jak mnie pamięć nie myli to też nie mam go w 318ti, jeszcze się upewnię jak podejdę do auta.

Opublikowano

Chyba każdy kto sprawdza w trochę innym aucie, jak mnie pamięć nie myli to też nie mam go w 318ti, jeszcze się upewnię jak podejdę do auta.

na pewno go nie masz bo ja go tam nie mam a widzę że mamy ten sam sprzęt, na szczęście problem się rozwiązał. Okazało się że "nowa" pompa była uszkodzona( coś mnie natchnęło żeby sprawdzić ją na "krótko" i wszystko było jasne, nie pompuje !! Po wymianie na inna, bunia śmiga aż miło :D