Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zamierzam kupic niedługo e39 i mam pytanie na temat Navi. Warto kupic model z fabryczną navigacją, wgrywa sie tam mapy czy poprostu korzysta sie z tych co były wgrane od nowosci tj ok rocznika 1998 w moim przypadku? Lepiej według Was kupic model z fabryczną czy może lepiej zainwestowac ok 700-1000zl i kupic dobra przenośną?
Opublikowano
Witam zamierzam kupic niedługo e39 i mam pytanie na temat Navi. Warto kupic model z fabryczną navigacją, wgrywa sie tam mapy czy poprostu korzysta sie z tych co były wgrane od nowosci tj ok rocznika 1998 w moim przypadku? Lepiej według Was kupic model z fabryczną czy może lepiej zainwestowac ok 700-1000zl i kupic dobra przenośną?

Nie ten dział.

Ale odpowiadając Ci na zapytanie - wrzuca się płytkę CD z aktualną mapką.

Opublikowano
Osobiście wolą seryjną, jest dla mnie wystarczająca, jeszce mi się nie zdażyło, żeby nie miała adresu, mówi toto po "polskiemu" i jest sprzężone z radiem, więc jak mówi to wycisza radio, nie trzeba sie użerać z kablami, ładowarkami, przyssawkami, montażem itp. i najważniejsze nikt jej nie zwinie więc nie trzeba jej wyciągać i chować. No i jak dla mnie wnętrze auta wygląda całkiem inaczej jak jednak jest monitorek, niż jak jest w tym miejscu "goło".