Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z kupnem sprężyn do swojego BMW. Mianowicie, kupiłem sprężyny w/g modelu, rocznika, silnika itd; ale nie pasują. Otóż dół sprężyn które kupiłem jest okrągły, a gniazdo McPhersona owalne. Czy ktoś pomoże???
Opublikowano
Generalnie zwróciłem te, które nie pasowały, ale muszę znaleźć pasujące, więc potrzebuję pomocy gdzie i jakie kupić, żeby było dobrze.
Opublikowano
Ze sprezynami nie jest latwo bo bylo kupe roznych wersji i kombinacji. Sprobuj dowiedziec sie w ASO jakie powinny byc. Czasem nawet oplaca sie je tam kupic. Od razu mowie ze na realoem tez tego nie znajdziesz.
O Tempora! O Mores!
Opublikowano
W ASO podali mi numer katalogowy 3133 1 093 083, ale te które mi zaproponowali kosztują 400pln za sztuk, a to dla mnie troszeczkę drogo. Może ktoś wie jak spasować zamiennik???
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Zapraszam na pv z nr vin. Mam na stanie sprężyny w cenie 300-400,00 zł za kpl (2 szt na przód)

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań