Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto nie jest złe. A walizkę po poszukaj oryginalną. Kiedyś widziałem taką na allegro. Jej nie sa się zgubić, bo ma wyprofilowane wgłębienia na rurki stelaża.
Opublikowano

Pałąki zamiana na standardowe czarne, koszyk na dziecko z bagażnika OUT, lampy z tyłu OUT i wymina na normalne, skrzela chrom pomalować pod kolor, podniesiony za mocno ale na zimę to świetne rozwiązanie, na wiosnę "ziemla" większa %-), siatka z deski OUT. Jeżeli te końcówki tłumika to wstawko-nakręki to OUT. Jakiś kosmos 2.6 OUT.

Autko fajne, w gruncie rzeczy wystarczy tą uprawę agroturystyczną zaorać i będzie dobrze :-) Jeżeli przebieg taki jak sugerujesz to faktycznie okazja ale jak znam życie to laserowy pomiar geometrii rozwieje nadzieje na igle ;-)

Kupię kierunek biały, lewy do Z3
Opublikowano
Wiadomo że przebieg to jest zawsze wielka niewiadoma.W takich autach liczy się tak naprawdę jego stan a do tego narazie nie mogę się przyczepić.Jego wnetrze jest naprawdę wzorowe utrzymane,skóra nigdzie nie spękana ani powycierana-to też jest jakiś wyznacznik częstotliwości eksploatacji.Mam kilka faktur za przeglądy z wpisanym przebiegiem-ale wiadomo wszystko da się podrobić.W moim przypadku jest to samochód weekenowy więc jak zrobię za sezon 5tys to max.W zimie niech sobie stoi w garażu.Na co dzień mam służbowy a żona rodzinnego vana. Z-tkę traktuje całkowicie rekaracyjnie, czasem może się poślizgam.