Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobry kolorek :cool2: przydala by sie tylko inna fela, przynajmniej taka jaka mial Swistar w swojej
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

Extra! Zupełnie jak auto Jamesa Bonda z GoldenEye! :8) ten sam kolor i te same felgi :) Wbrew pozorom silnik również ten sam bo Bond jezdził 1.8 :) Brakuje tylko pocisków Stinger za przednimi lampami :D

:cool2:

Opublikowano
Extra! Zupełnie jak auto Jamesa Bonda z GoldenEye! :8) ten sam kolor i te same felgi :) Wbrew pozorom silnik również ten sam bo Bond jezdził 1.8 :) Brakuje tylko pocisków Stinger za przednimi lampami :D

:cool2:

oj chyba inny kolor tapicerki był i dachu :norty:

http://users.belgacom.net/bmw_z3/images/007_Goldeneye.jpg

no i bond miał spryski lamp :cool2:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano

Faktycznie :) ale jeździł bez dachu więc nie licząc tapicerki zupełnie jak auto kompana :) tutaj jest moja ulubiona scena z Bonda z jego zetką od Q :8)

Opublikowano
dobry kolorek :cool2: przydala by sie tylko inna fela, przynajmniej taka jaka mial Swistar w swojej

Uważam, że ten oldschool-owy felunek jest całkiem fajny. Jeszcze trochę i będzie "białym krukiem" :-).

Fajna sztuka chyba estoril. Tylko "gleba" z tyłu chyba za bardzo ;-)

Taką glebę zastałem biorąc auto od poprzedniego właściciela. Sprawia mi nieco kłopotów w konfrontacji z leżącymi policjantami i nie dodaje uroku autu. Wolałbym mieć standard.

Jest to faktycznie 1.8 z 1998 roku, bez stingerów i spryskiwaczy reflektorów.

Opublikowano

Uważam, że ten oldschool-owy felunek jest całkiem fajny. Jeszcze trochę i będzie "białym krukiem" :-).

nie zaprzeczam :) moze na zywo wyglada ciekawiej ale na zdjeciach zawsze mialem wrazenie ze troche wygladaja jak stalowki :oops:

wazne ze Ci sie podoba i trzymasz serie :cool2: napewno konfort na nich jest duzo lepszy niz na czyms wiekszym, po tej zimie to drogi to mega tragedia :mad2:

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
Właśnie wróciłem z wyjazdu samochodem na urlop do Bukowiny Tatrzańskiej i chyba mam do wymiany łączniki stabilizatorów w mojej CR-V`ce. W Gdańsku ulice też wyglądają jak ser. Aż szkoda auta do jazdy :-).
Opublikowano

Ja do tych felg gleba jest stanowczo za duza ;/

+1 dla felg takich jak mial swistar . One sa rowniez dosyc old-schoolowe ! :norty:

Bardzo zadbany ogrod i dom ! :cool2:

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]