Skocz do zawartości

części karoseryjne czy pasują do compacta z sedana i coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam przepraszam jesli temat juz byl ale nie moge sie go doszukac - jestem nowy posiadam autko e36 316i - niestety jest uszkodzone i mam takie pytania jakie czesci karoseryjne przodu pasuja do tego autka z wersji sedan i coupe - mam na mysli: zderzak przedni, wzmocnienie, blotniki przednie, lampy, kierunki, maska, chlodnice, tunel wentylatora i plastiki jak pokrywa filtra powietrza ?? bo musze te czesci kupic - chyba ze ktos zna jakiegos dobrego dostawce czesci uzywanych

mam jeszcze jedno pytanie - jakie sa oryginalne montowane swiatla przednie jakiej firmy ? Hella, Bosch czy ZKW - i ktore sa najlepsze - dodam za autko jest z 98 roku z klima

Opublikowano
zderzak przedni z belką, lampy, maska bez problemu przypasujesz od sedana coupe i kombi, werjsa coupe ma inne błotniki a co za tym idzie kierunki mają inny kształt. Ze wzmocnieniem tez nie bedzie problemu.
BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano

bo w wielu przypadkach ludzie ktorzy sprzedaja czesci sami sie kiepsko znaja - przed chwila dostalem info ze pasuja tylko lampy i zderzak reszta jest inny przy kazdej wersji modelu e36

czy jest mozliwe ze e36 compact 98 r z klima nie ma ABSu ??

Opublikowano
Lampy to w compackie są na 1000% inne!!! Mają zupełnie inne mocowania, w ogóle są zupełnie inne a tylko z zewnątrz wyglądają podobnie. Nie wiem czy uda ci się przypasować. Na pewno pasują kierunkowskazy od sedana oraz błotniki. To wymieniałem i wiem. Z resztą to diabli wiedzą, może pasować a wcale nie musi.
Tomek
Opublikowano
A już na pewno on coupe to nic nie pasuje. Przecież jest szersza i niższa.
Tomek
Opublikowano
bo w wielu przypadkach ludzie ktorzy sprzedaja czesci sami sie kiepsko znaja - przed chwila dostalem info ze pasuja tylko lampy i zderzak reszta jest inny przy kazdej wersji modelu e36

czy jest mozliwe ze e36 compact 98 r z klima nie ma ABSu ??

Nie mozliwe bo abs byl w standardzie tak jak i wspomaganie i chyba poduszka

kierowcy.

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641