Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czesc, chcialbym sie dowiedziec czy mozna samemu podlaczyc modul check, czy robil ktos z was kiedys cos takiego, czy potrzebny jest specjalista? :D
Opublikowano

Jeśli masz całą instalację pod moduł check i np. sam moduł jest spalony, to "podłączenie modułu check" ogranicza się do jego wymiany.

Ale pewnie nie o to Ci chodzi, zatem odpowiedź brzmi: tak, potrzebny jest specjalista [ew. bardzo dużo cierpliwości i samozaparcia]. Musisz poprowadzić sporo przewodów, zamontować czujniki, etc.

Generalnie, jeśli fabrycznie nie jest zamontowany, to często jest to "gra niewarta świeczki" i niestety na ambicjach się kończy [przerabiałem to, skończyło się na tym, że są rzeczy ważniejsze - mimo, iż miałem rozbebeszone pół auta].

Opublikowano
znaczy u mnie ten modul jest :D tylko prawdopodobnie jest schrzaniony bo mi obc komunikatow nie pokazuje i tak zapytalem czy jest to jakos skomplikowane czy nie :)
Opublikowano
Nie jest. Odłączasz stary ,moduł i podłączasz nowy. Możesz zrobić reset kompa. Wszelkie przeróbki przy kompach itp lepiej jest robić na odłączonym aku.
tel. 514.99.46.99