Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanko dotyczące wiązki elektrycznej od otwieranego dachu :

W swojej buni -1990 roczek,daszek mam otwierany na piechotę :norty: ,czyli korbką. Zastanawiam się nad założeniem elektrycznego,nie wiem tylko czy mogę spodziewać się,że znajdę pod podsufitką pociągniętą już wiązkę elektryczną ? Może ktoś wie,czy fabrycznie mogła być ta wiązka położona ?

A jeśli tak jest,to czy silniczek bez problemu można założyć do "korbkowego" mechanizmu,czy będę musiał wymienić i bebechy ? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano
Jeżeli masz moduły komfortu pod tylną kanapą to 90% szans że albo masz już wiązkę pod podsufitką co mniej prawdopodobne albo masz przy modułach kostkę w którą się wpina krótki odcinek wiązki do szybra. Co do założenia silniczka to wykręcasz mechanizm manualny wkręcasz silniczek elektryczny i gitara... Bedziesz potrzebował zaslepki z przyciskiem dodatkowo... jakby co to wszystko łącznie z wiązką mam na sprzedaż w bdb stanie. Pozdrawiam
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Opublikowano
A jak mam poznać,czy mam ten moduł komfortu ? Wiem że jest tam skrzynka z jakimiś bezpiecznikami - jeden jest do ogrzewania tylnej szyby,a reszta nie wiem od czego-i są jakieś przekaźniki,których przeznaczenia,też nie znam. A ten moduł... ? :think:
Opublikowano
np można pomyśleć wejsć na allegro wpisać "moduł komfortu e34" zobaczyć jak to wygląda i czy masz to u siebie
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...