Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No jak sam powiedziałeś masz mieszanke samochodu. Przykład jest prosty i wielu forumowiczów moze to potwierdzic ze zamienniki z allegro są nic nie warte . Śledze forum już prawie 3 lata i nie widziałem zeby ktoś założył tani zamiennik i mu pasował

dokładnie, żadnego zamiennika, nigdy nie działają (czasem działają jeden dzień :) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Koledzy mam pytanko, u mnie jest taki problem, iż świecą się kontrolki abs i kontroli trakcji, i w tym czasie nie mam wogle kontroli trakcji a abs działa jakby chciał a nie mógł... Problemy zaczęły się od momentu gdy w grudniu były śnieżyce i pół dnia kopałem się w zaspach ale nie miałem jak się tym zająć bo wypadło mi że musiałem iść do szpitala a później się kurowałem i nie jeździłem za bardzo autem, ale teraz trzeba by się tym zająć. Dodam tylko ze czasem kontrolki gasły ale zaraz znów się zapalały :mad2: a zegary (prędkościomierz, obrotomierz, ekonomizer) działają jak trzeba.
Opublikowano
zdejmujesz koło i tam jest taka puszka,plastikowa, jest w niej czujnik abs i klocków, otwierasz i widać czujnik, jak wypniesz zobaczysz ile pinów