Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam w swojej E46 radio business z wyjsciem na zmieniarke oczywiscie,no i chce zalozyc sobie zmienairke tylko jaka???

Czy moze byc to obojetnie jakakolwiek zmieniarka czy musi byc konkretnie do tego radia ,a wiec jaka???Planuje zakup zmieniarki Alpine ale nie wiem jak to jest z tymi kablami bo przy radiu sa kostki kwadratowe a przy zmieniarce chyba okragle.Wiem ze na allegro mozna kupic kabel wlasnie taki ze z jesdnej strony ma kwadrat a z drugiej okragly,ale czy to bedzie dzialalo.Za kazda pomoc dziekuje ,pozdrawiam!!!!

Opublikowano
najlepiej zeby to byla oryginalna zmieniarka BMW tak z lat 99-2003 /2004 z E46 E39 X5

do twojego radia na pewno pasuje te zmieniarki :

http://www.allegro.pl/search.php?string=BMW+zmieniarka

Nie wszystkie te zmieniarki będą pracować w E46 ...

Zmieniarka może być z dowolnego rocznika E39/E46 oraz X5 i musi być oryginał BMW. Przy zmieniarce muszą być takie same gniazda jak we wtyczkach w samochodzie - 6pin kwadrat i 3pin malutka płaska.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam radio Business ,z tylu mam glowna wtyczke czyli ta duza to oczywiste a ponizej jej mam male gniazdo na 8 pin,czy to jest aby napewno gniazdo do zmieniarki czy do czegos innego,pomozcie!!!!
Opublikowano
Ja mam radio Business ,z tylu mam glowna wtyczke czyli ta duza to oczywiste a ponizej jej mam male gniazdo na 8 pin,czy to jest aby napewno gniazdo do zmieniarki czy do czegos innego,pomozcie!!!!

Napewno 8pin ? Powinien być 10 lub 12pin

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Chcesz, to Ci załatwię wszystko co potrzebujesz dokładnie do Twojego modelu - kable, zmieniarkę, mocowania itd. Jeżeli tak, to daj znać na priv.

Stronka